4 Min Read

Dnevni horoskop za 07. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Oni koji imaju sumnje u kvalitet svoje veze, povjerit će se prijatelju koji će im dati dobar savjet. KARIJERA: Poslovi koji su moderni ili novi, zanimat će vas i ru ćete funkcionirati dobro. Ostale stvari prepuštat ćete drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne jedite baš sve što vam se nudi.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život sve je bogatiji, a vi sve zavodljiviji. Bilo da ste u paru, bilo sami, primjećeni ste od drugih. KARIJERA: Ako u miru sagledate sve mogućnosti, vidjet ćete da možete bolje i više. Poradite na tome. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite minuta samo za sebe i svoj mir.

BLIZANCI

LJUBAV: Dok ćete vi uživati u zagrljajima voljene osobe, jedan član obitelji iz koje potječete napravit će mali stres. Izdržite to. KARIJERA: Bit ćete skloni unositi emocije u posao. To je dobro ako se bavite umjetnošću, no za ostale djelatnosti nije potrebno. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zanosite se previše.

RAK

LJUBAV: Ako se danas pokušate približiti voljenoj osobi ili nekoj koju osvajate, računajte na emotivne napetosti i moguće ljubomore. KARIJERA: Na pomolu su nesuglasice sa šefovima, no vi ćete ovaj put imati izlaz koristeći svoje napredne ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Smirite se.

LAV

LJUBAV: Bit ćete snažno povezani s voljenom osobom kroz razumijevanje i razmjenu osjećaja. Bit će vam lijepo. KARIJERA: Ono što zamislite lako ćete izražavati i prezentirati. Mnogi će vas uvažiti i pitati o vašim idejama. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite otvoreni za sve.

DJEVICA

LJUBAV: Danas malo više pazite kako se ponašate prema voljenoj osobi jer bi neprimjerenim postupcima mogli izazvati uvrijeđenost. KARIJERA: Važniji poslovi razvijaju se dobro, a na vama je da pažljivo prezentirate nešto novo. Budite taktični. ZDRAVLJE I SAVJET: Prolazni nemiri u duši.

VAGA

LJUBAV: Vaša otvorenost i društvenost danas će svakako doprijnijeti da se vaši osobni odnosi poboljšaju. KARIJERA: Ne treba ništa činiti na silu. Ako vidite da je pred vama prepreka, pričekajte. Kasnije ćete je zaobići. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba vam relaksacija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neki će se nakratko povući kako bi u miru proanalizirali svoje emotivno stanje. Partner to neće potpuno razumjeti. KARIJERA: Zrelo razmišljate i radite. Zbunjuje vas to što drugi imaju prilično nedorastao pristup, ali takvi su. ZDRAVLJE I SAVJET: Prihvatite realitete.

STRIJELAC

LJUBAV: Neki će malo pretjerati u strastima ili će pomisliti da ih ugrožava jedna mlada osoba. No brzo će se razuvjeriti. KARIJERA: Nakratko ćete se zabrinuti za financije, odnosno da ne izgubite „kolač“ koji vas čeka. Pokazat će se da je sve u redu. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki istražuju podsvijest.

JARAC

LJUBAV: Poboljšat ćete komunikaciju između sebe i osoba suprotnog spola. Oni koji su još sami neka izađu i prošetaju. KARIJERA: Djelovat ćete brzo i sigurno. Uspjet ćete postaviti stvari onako kako i treba, a okolnosti će vam još ići na ruku. ZDRAVLJE I SAVJET: Odlično ste.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša najdraža osoba ima svoje prijedloge, a vi ćete joj se pokoriti kroz prepuštanje. Ipak, zadržite i nešto svoje. KARIJERA: Pregovori sa nadređenima neće biti stabilni i činit će se kao da se obje strane vrte u krug. ZDRAVLJE I SAVJET: Pričekajte još malo.

RIBE

LJUBAV: Vaše ideje, inteligencija i smisao za humor bit će sredstva kojim ćete nadilaziti prazine u osobnim odnosima. KARIJERA: Možete pokrenuti mnogo toga, premda će vam povremeno nedostajati energije. Zato surađujte s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Pokušajte se odmoriti.

Share this Article
Leave a comment