– DNEVNI HOROSKOP ZA 03. MART 2021.-

4 Min Read

Dnevni horoskop za 03. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN;

LJUBAV: Prazninu u osobnim odnosima danas ćete pokušati nadomjestiti erotikom. Sve će se pretvoriti u obično petljanje. KARIJERA: Pred vama su novi izazovi o kojim tek raspravljate. Neki od njih zvuče zaista privlačno, no treba se i dobro pripremiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne budite tvrdoglavi.

BIK;

LJUBAV: Osim što u vašoj vezi cvjetaju strasti, danas ćete bez ikakvih problema pokazati najskrivenije emocije. Bit će vam uzvraćeno. KARIJERA: Zaposleni u sportu, pedagogiji i zabavljačkoj industriji danas će imati dosta posla i lijepe rezultate. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne zamarajte se sitnicama.

BLIZANCI:

LJUBAV: Maštom i kreativnošću vi ćete doskočiti frustracijama koje stoje između vas i voljene osobe. KARIJERA: Svi poslovi s ljudima ići će vam dobro od ruke. Komunicirajte, otvorite se, predlažite svoje ideje i rješenja. ZDRAVLJE I SAVJET: Bilo bi dobro da se naspavate.

RAK:

LJUBAV: Danas ćete se više okrenuti partneru jer će on (ona) biti senzibilniji više nego inače. Budite pažljivi. KARIJERA: Srce vas vuče među ljude, ali ako treba još nešto odraditi, učinite to bez prigovora. Vrijedi. ZDRAVLJE I SAVJET: Neka vas vodi intuicija.

LAV:

LJUBAV: Male obiteljske neugodnosti doći će iznenda i uzeti vam nešto energije i vremena. Voljena osoba će biti strpljiva. KARIJERA: Na poslu ćete sigurno primijetiti nekog vrlo osjetljivog kolegu. Ništa mu se neće sviđati, a morat ćete surađivati. ZDRAVLJE I SAVJET: Povjerite se ako imate potrebu.

DJEVICA:

LJUBAV: Moglo bi doći do male zbrke ili greške u koracima, ali ne takve da bi vam to ugrozilo inače solidnu vezu. KARIJERA: Dobro će vam ići sve djelatnosti gdje možete pokazati svoje stručna znanja. Neki će konačno dobiti priliku da se izraze. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne gubite vrijeme na sitnice.

VAGA:

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete biti sve skloniji jačem izražavanju emocija, a inspiracije za ljubav neće nedostajati. KARIJERA: Pokazat će se da imate svježe ideje koje će neke suradnike iznenediti. Slobodno ih prezentirajte. ZDRAVLJE I SAVJET: Carpe diem.

ŠKORPIJA:

LJUBAV: Danas ćete dati sve od sebe kako bi obogatili svoju vezu. Prijedlozi će biti nesvakidašnji, ali zanimljivi. KARIJERA: Izlaze na vidjelo dobri financijski rezultati. Zadovoljni ste i kontaktirate suradnike oko novih poduzimanja. ZDRAVLJE I SAVJET: Jedite više voća i povrća.

STRIJELAC:

LJUBAV: Mirnoća kojom ćete zračiti ulijevat će drugoj strani osjećaj sigurnosti. Još će se više prikloniti vama. KARIJERA: Svi poslovi u kojim se zahtijeva kreativnost, nekonvencionalnost i otvorenost danas će vam ići od ruke. ZDRAVLJE I SAVJET: U dobroj ste formi.

JARAC:

LJUBAV: Mali disbalans u emotivnim pitanjima bit će povezan s potrebom da dominirate. No to je prolazno, a vaša veza je dobro. KARIJERA: Možda ćete imati osjećaj da se nešto otkočilo, ali radi se samo o kreativnim idejama koje dolaze iznenada. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite obazrivi i pažljivi.

VODOLIJA:

LJUBAV: Osim dobre zabave i bogatog društvenog života, vjerojatno ćete isprobati neki novi jelovnik u društvu drage osobe. KARIJERA: Moguće je da će vas vaši šefovi danas iznenaditi. Mogli bi predložiti sasvim neobične ideje. ZDRAVLJE I SAVJET: Primijenite svoju sposobnost diplomacije.

RIBE:

LJUBAV: Oni koji su odlučili udvarati danas će dobiti posebno nadahnuće za prave pjesničke riječi. Bit će ih zanimljivo slušati. KARIJERA: Nije isključeno da ćete neke poslovne stvari previše uzimati k srcu. Odvojte emocije od posla. ZDRAVLJE I SAVJET: Iskoristite svoj šarm u poslu.

Share this Article
Leave a comment