– DNEVNI HOROSKOP ZA 04. MART 2021. –

4 Min Read

TIPOVI PRIJATELJA koji vam ne trebaju u životu.

Dnevni horoskop za 04. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN:

LJUBAV: Neki će očijukati se osobom koja jednostavno nije iz njihova ranga. Bit će to prava utopija za obje strane. KARIJERA: Možete biti sretni što vam netko od suradnika progledava kroz prste. Istovremeno, vaši kritičari ne spavaju. ZDRAVLJE& I SAVJET: Morate se sabrati.

BIK:

LJUBAV: Ne morate pristajati na ništa što vam se ne sviđa. Imate mogućnost izbora u svom ljubavnom životu, samo to osvijestite. KARIJERA: Oni koji rade funkcionirat će dobro i relativno brzo odraditi ono što treba. Ostali će dosta telefonirati. ZDRAVLJE I SAVJET: Potražite duhovite sadržaje.

BLIZANCI:

LJUBAV: Dvojit ćete da li izaći van na atraktivno mjesto ili ostati kod kuće i uživati udvoje u ugodnoj večeri. Oboje je dobro. KARIJERA: Vaš stil rada već je svima prepoznatljiv, ali sada će vas i drugi pitati za savjet i upute. Pomozite im. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne treba vam savjet, znate kamo idete.

RAK:

LJUBAV: Nećete skrivati simpatiju koju osjećate prema jednoj osobi. Ona vam je zasad uglavnom prijatelj, ali moglo bi biti i više. KARIJERA: Imate zanimljive ideje za posao, ali su zasad još neostvarive. Razmišljat ćete o njima i danas. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne idite preko svojih mogućnosti.

LAV:

LJUBAV: Vjerojatno ćete pozvati par prijatelja k sebi doma i oboje zajedno s njima uživati u ugodnom popodnevu. KARIJERA: Dok radite rutinski i bez mnogo motivacije, na pamet vam pada vaš šef. Analizirate njegov karakter. ZDRAVLJE I SAVJET: Danas ćete biti filozof.

DJEVICA:

LJUBAV: Zabavljanja i druženja neće nedostajati ni danas, a na vama je da uspostavite kriterije i birate. KARIJERA: Mlade osobe imat će iznimne ideje kako pokrenuti posao. Neki će iznositi svoje zamisli. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte jogu.

VAGA:

LJUBAV: Zavođenje će vam biti svakodnevni hobi, a danas ćete se kroz njega malo nadmudrivati s drugom stranom. KARIJERA: Vjerojatno ćete iz svoje glave iznjedriti zanimljivu ideju. Ipak, morate prepoznati kome je treba izložiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Male brige koje prolaze.

ŠKORPIJA:

LJUBAV: Vaš bogat unutrašnji život bit će vam odlična protuteža i dalje nedostatnim ljubavnim događajima. KARIJERA: Pomalo ćete razmišljati o promjenama na poslu. Mučit će vas što se one odvijaju presporo. ZDRAVLJE I SAVJET: Konac djelo krasi.

STRIJELAC:

LJUBAV: Većina vas zavući će se u kuću i neće imati volje za izlaske ili druženja u dvoje. Danas je vaš samački dan. KARIJERA: U poslu ćete se angažirati što manje jer ste se posljednjih radnih dana naživcirali oko sitnica. Odmorite. ZDRAVLJE I SAVJET: Čuvjate svoje prijatelje.

JARAC:

LJUBAV: Jedna ste od rijetkih osoba koja je i dalje orna za zabave i provode. Blistate i društveni ste. Ako ste u paru, idete zajedno. KARIJERA: Unaprijed ste odradili velik dio posla, pa ćete gledati da se što manje angažirate oko preostalog. Usporit ćete. ZDRAVLJE I SAVJET: Slijedite svoj unutrašnji glas.

VODOLIJA:

LJUBAV: Bit ćete predani svakodnevnim sitnicama i dan neće donijeti ništa senzacionalno kad se o ljubavi radi. Dobro je. KARIJERA: Mnogi će dan posvetiti obitelji ili voljenoj osobi, a posao će doslovno zaboraviti. Niste u radnoj fazi niti u mislima. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite umjereni u svemu.

RIBE:

LJUBAV: Oni u vezama uživat će u intimističkom ozračju svog doma i ugodnom društvu voljene osobe. Neće se nikom javljati. KARIJERA: Dan je dobar za zaboravljanje posla, pa ako baš morate raditi, odradite samo onoj zadani minimum. ZDRAVLJE I SAVJET: Pripremate se za veće akcije.

Share this Article
Leave a comment