– DNEVNI HOROSKOP ZA 05. MART 2021. –

5 Min Read

Dnevni horoskop za 05. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN:

LJUBAV: Pred vama je iskušenje da pristanete na neke ustupke voljenoj osobi, a preko svoje volje. Nađite kompromis. KARIJERA: Očekujte nove velike zadatke kojim se vrijedi posvetiti s punom pažnjom. Danas ćete ih analizirati. ZDRAVLJE I SAVJET: U odličnoj ste formi.

BIK:

LJUBAV: Pitate se koliko će dana trebati da vas drugi potpuno shvate i razumiju. Potrudite se da se jasnije izražavate, pa će sve doći na svoje mjesto. KARIJERA: Ugovarat ćete poslove bez problema, a drugi će vam izlaziti u susret. U svemu će doći do izražaja i vaša zavodljivost. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite jasniji.

BLIZANCI:

LJUBAV: Vaš ljubavni status je stabilan, a danas uživate u malim kućnim stvarima bez velikih ambicija. KARIJERA: Napokon ćete shvatiti da ono što radite vrijedi više nego što ste nedavno mislili. S tom spoznajom radit ćete lakše. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite obazrivi prema svima.

RAK:

LJUBAV: Mali korak dijeli vas od smirenja i kvalitetnijih odnosa, no potrebna je još ta trunčica strpljenja. KARIJERA: Danas biste se u financijskim pitanjima mogli pokazati kao pravi čarobnjak koji može doskočiti svakom problemu. ZDRAVLJE I SAVJET: Puni ste pozitivne energije koju širite oko sebe.

LAV:

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijaju se dobro, a danas u njih nastojite unijeti više mašte i fleksibilnosti. KARIJERA: Moguće je natezanje s nadređenima i to oko sitnijih tema u kojim se ne slažete. Ne započinjite raspravu, nego radite što treba. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite iskreni prema svima.

DJEVICA:

LJUBAV: Osjetljivost voljene osobe danas će u vama izazvati samo dodatne frustracije. Nastojte biti strpljivi i blagi. KARIJERA: Ako vam se učini da vam ništa ne ide od ruke, poradite na svojoj suzdržanosti i strpljenju. Bit će bolje. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se onom što je dobro.

VAGA:

LJUBAV: Povezat ćete voljenu osobu s vašim društvom i prijatlejima. Bit će vam ugodno i drago zbog toga. KARIJERA: Vaše znanje i stručnost jesu neupitni, no činit će vam se da vam ne pokalanjaju dovoljno pažnje i da zaslužujete više. ZDRAVLJE I SAVJET: Što zamislite, to i ostvarite.

ŠKORPIJA:

LJUBAV: Mašta će vas voditi u pitanjima srca, pa nećete biti potpuno realni. Otuđenje koje je počelo udaljit će vas. KARIJERA: Mnogi će se nasmijati na mogućnost jedne suradnje jer će im se činiti da ona nije realna. Ipak, razmislite. ZDRAVLJE I SAVJET: Neraspoloženje bez pravog razloga.

STRIJELAC:

LJUBAV: U ljubavnim pitanjima bit ćete nerealni. Vidjet ćete nešto što zapravo ne postoji. Zato se radije držite stvarnosti. KARIJERA: Doći će do male prolazne inventure koje će vam uzeti nešto vremena, ali sve ostalo je pod kontrolom. ZDRAVLJE I SAVJET: Držite se činjenica.

JARAC:

LJUBAV: Naći ćete načina da se dignete iz učmalosti ljubavne situacije. Pozabavit ćete se nekim svojim idejama. KARIJERA: Iako ćete raditi predano i bez zadrške, danas će vam se učniti da ono što ste napravili nije dovoljno. ZDRAVLJE I SAVJET: Potrebna vam je relaksacija.

VODOLIJA:

LJUBAV: Sve će vas više zanimati tajne u ljubavi, a neki će početi flert koji nisu očekivali. Neće im biti ni jasno kamo to vodi. KARIJERA: Bit će vam ugodno i lijepo na radnom mjestu unatoč tome što će u isto vrijeme biti i naporno. ZDRAVLJE I SAVJET: Smirite se u tišini i osami.

RIBE:

LJUBAV: Oni koji su još sami danas imaju sve izglede da uspostave bliski kontakt s osobom s kojom rade ili koju znaju preko posla. KARIJERA: Na poslu će se sve odvijati površno i bez značajnijih postignuća. Dan će vam proletjeti, a pitat ćete se što je napravljeno. ZDRAVLJE I SAVJET: Previše brinete.

Share this Article
Leave a comment