DNEVNI HOROSKOP ZA 06. MART 2021.

5 Min Read

-Dnevni horoskop za 06. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN:

LJUBAV: Prolazna nesigurnost mogla bi biti povezana s vašim pogrešnim izražavanjem ili nesporazumom. Ne ulazite dublje u raspravu. KARIJERA: Vaši nadređeni danas će biti puni elana i novih planova za razvoj posla, a vi s manjkom energije. Izdržite. ZDRAVLJE I SAVJET: Idite korak po korak.

BIK:

LJUBAV: Ne prigovarajte ako to baš nije opravdano. Još uvijek treba testirati svaku riječ kako ne bi došlo do nesporazuma. KARIJERA: Na radnom mjestu ste popularni, ali to ne znači da će vam u svemu progledati kroz prste. Treba raditi. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite to što jeste.

BLIZANCI:

LJUBAV: Za neke će ovo biti dan za pamćenje, a pogotovo njegov drugi dio. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu. KARIJERA: Bit ćete odlično koordinirani i s pravim osjećajem za svaku vrstu radnog zadatka. Za vas danas nema nikakvih prepreka. ZDRAVLJE I SAVJET: Uživajte u svakom trenutku.

RAK:

LJUBAV: Odradit ćete još neke stvari iz prošlosti kako bi smjelije krenuli dalje. Neće vam biti lako, ali bit ćete dosljedni. KARIJERA: Obratit ćete pažnju na vas i moći ćete izraziti što mislite. Vaše ideje bit će razmatrane, ali se o njima još neće očitovati. ZDRAVLJE I SAVJET: Previše brinete.

LAV:

LJUBAV: Danas će vas malo mučiti stare čežnje i neispunjene nade, pa je najbolje da se povučete i primirite. Ne inzistirajte ni na čemu. KARIJERA: Iako ćete raditi predano i bez zadrške, danas će vam se učniti da ono što ste napravili nije dovoljno. ZDRAVLJE I SAVJET: Poradite na svom strpljenju.

DJEVICA:

LJUBAV: Ako se osjećate usamljeno, potražite društvo svojih prijatelja. Oni će danas biti pravi melem za vas. KARIJERA: Napokon ćete shvatiti da ono što radite vrijedi više nego što ste nedavno mislili. S tom spoznajom radit ćete lakše. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite iskreni prema svima.

VAGA:

LJUBAV: Pred vama je lijep dan za druženja, bilo da se odlučite na izlazak udvoje, bilo da prošetate sami popoijete kavu s poznanicima. KARIJERA: Lako ćete danas izlaziti na kraj ako radite s ljudima, no ako vam je posao samački, nedostajat će vam netko da s njim popričate. ZDRAVLJE I SAVJET: Veselite se onom što je dobro.

ŠKORPIJA:

LJUBAV: Možda ćete danas biti skromni u svojim ljubavnim zahtjevima, ali ne trebate. Imate pravo na ljubav. KARIJERA: Vaši nadređeni i vaši kolege postići će dogovor, no vi to nećete najbolje prihvatiti jer ima detalja koji vam ne idu u prilog. ZDRAVLJE I SAVJET: Dan je dobar za opuštanje.

STRIJELAC:

LJUBAV: Danas je dan kad ćete u ljubavnim temama miješati skromnost i visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. KARIJERA: Suradnici će vas podržavati i simpatzirati, ali kad se radi o stručnosti nitko vam neće progledati kroz prste. ZDRAVLJE I SAVJET: Sve je uredno.

JARAC:

LJUBAV: Vaš ljubavni show nastavit će se kroz povezanost s osobom izvana. Neki će dobiti ljubavni mail iz inozemstva. KARIJERA: Svoju stručnu osposobljenost danas ćete napuhati do krajnjih granica, no u tome ćete biti uvjerljivi. ZDRAVLJE I SAVJET: Bavite se sportom.

VODOLIJA:

LJUBAV: Imat ćete pravi balans za uživanje u ljubavi, a posebno u konkretnim stvarima. Oni u parovima bit će vrlo zadovoljni. KARIJERA: Danas ćete se postaviti ispravno jer ćete znati uvažiti ne samo kruta pravila, nego i ljudske potrebe. ZDRAVLJE I SAVJET: Male glavobolje.

RIBE:

LJUBAV: Mali korak dijeli vas od smirenja i kvalitetnijih odnosa, no potrebna je još ta trunčica strpljenja. KARIJERA: Vjerojatno ćete postići dobar dogovor oko sponzoriranja jednog projekta u kojeg ste sumnjali. ZDRAVLJE I SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

Share this Article
Leave a comment