DNEVNI HOROSKOP ZA 08. MART 2021.

4 Min Read

Dnevni horoskop za 08. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Pred vama je vrlo obećavajući ljubavni dan kad će mnogi vaši ideali biti ostvarivi. Na vama je da djelujete. KARIJERA: Dan je toliko lijep i pruža šanse za nova poznanstva, tako da ćete posao odraditi tek toliko da odradite. ZDRAVLJE ISAVJET: Snaći ćete se u svemu.

BIK

LJUBAV: Pred vama je skladan i ispunjavajući ljubavni dan kad će vam okolnosti ići na ruku, a vi ćete prema njima biti otvoreni. KARIJERA: Uspjet ćete postići dogovor u vama važnim poslovnim temama, tako da ćete na kraju radnog dana biti zadovoljni. ZDRAVLJE I SAVJET: Opustite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni hrabriji i iskreniji među vama priznat će si da ništa nije onako kako bi treblao biti i već to će biti korak prema naprijed. KARIJERA: Bit ćete uspješni u svođenju računa i malim inventurama. Također ćete se posavjetovati s drugima. ZDRAVLJE I SAVJET: Pad imuniteta. Jedite voće.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete danas svojim ponašanjem i nastupom uznemiravati osobe suprotnog spola. KARIJERA: U poslovnim dogovorima budite suzdržani, jer svako vaše odskakanje van pravila igre može biti korak nazad. ZDRAVLJE I SAVJET: Taktizirajte.

LAV

LJUBAV: Potrebno je probaviti sve nedosljednosti i gluposti koje vam se serviraju. Odvojite pšenicu od kukolja. Odnosi se i na vas. KARIJERA: Posvećenost višim ciljevima bit će vam danas prva ideja u glavi kad se o poslu radi. ZDRAVLJE&SAVJET: Lijepo je biti plemenit.

DJEVICA

LJUBAV: Izgledan je dobar provod u većem društvu, bilo da u isto povedete voljenu osobu, bilo da ste sami. KARIJERA: Uspoređivat ćete svoje zasluge u poslu sa zaslugama drugih, a to nije zahvalno zato jer nismo svi isti. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite objektivni.

VAGA

LJUBAV: Tokom dana primijetit ćete određeno poboljšanje u osobnim odnosima. Ne trebate činiti ništa posebno, osim otvoriti se. KARIJERA: Danas će napokon sazrijeti uvjeti za jednu poslovnu suradnju, a i vi sami iz toga ćete nešto naučiti. ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte jogu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Smioni potezi obje strane dovest će vas na jednu razinu više u vašoj vezi. Bit će to događaji za prepričavanje. KARIJERA: Usudit ćete se zbijati šale s najozbiljnijim poslovnim temama, no bit će to dobar potez za smanjenje pritiska. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

STRIJELAC

LJUBAV: Ponašat ćete se neprimjereno situaciji i to će odbiti svaku osobu do koje vam je stalo. Kontrolirajte se. KARIJERA: Fokusirani na neke svoje ideje, potpuno ćete zaboraviti na zahtjeve svojih nadređenih. ZDRAVLJE I SAVJET: Nađite ravnotežu kroz mir.
JARAC

LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više otklanjati ljubavne brige i posvećivati se nečem korisnijem. KARIJERA: Opet ćete pokazati da su vam važne sitnice, ali o vrsti posla ovisi koliko su zapravo važne. ZDRAVLJE I SAVJET: Razmislite o svojim ciljevima.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas nećete imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Najbolje je da se primirite i pričekate. KARIJERA: Neki će uređivati svoj dom i kroz tu aktivnost ispraznit će svu frustraciju koju nakupljaju na poslu. ZDRAVLJE I SAVJET: Ne maštajte previše.

RIBE

LJUBAV: Moguće su peripetije na zajedničkom putovanju koje će izmamiti nepovoljne reakcije. Budite suzdržani. KARIJERA: Oslobodite se imperativa da se nešto mora pod svaku cijenu. Pokušajte raditi opuštenije, pa će sve biti bolje. ZDRAVLJE I SAVJET: Strpljenje je vrlina.

Share this Article
Leave a comment