– DNEVNI HOROSKOP ZA 09. MART 2021. –

4 Min Read

Dnevni horoskop za 09. mart 2021 godina: LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE I SAVJET

OVAN

LJUBAV: Veliko samopouzdanje vodit će vas u nove ljubavne akcije. Oni u vezama bit će siguran oslonac voljenoj osobi. KARIJERA: Mnogi će danas poželjeti uspostaviti kontakt sa stranim poslovnim partnerima ili će razmatrati opcije rada u inozemstvu. ZDRAVLJE I SAVJET: Držite se svojih prioriteta.

BIK

LJUBAV: Ponašat ćete se u stilu „Udri brigu na veselje“ i tako ćete uspješno rješavati ljubavne brige. KARIJERA: Zaključit ćete da ste uspjeli ostvariti svoja očekivanja i radit ćete s minimalnim pritiskom. ZDRAVLJE I SAVJET: Ni u čemu ne pretjerujte.

BLIZANCI

LJUBAV: Povezat ćete se sa skupinom ljudi koje volite i s njima podijeliti veselje današnjeg dana. Vezani će biti dobro. KARIJERA: Kad netko ode, ode tako da ga vi više ne očekujete, ali kad vi odete, očekuju vas. Niste toga svjesni. Javite se. ZDRAVLJE I SAVJET: Uživajte u popodnevu.

RAK

LJUBAV: Bez obzira što se možda nećete razumjeti u svemu, partner će biti spreman podržati vaše ideje. To će vas ohrabriti. KARIJERA: Privodit ćete kraju jedan posao na koji možete direktno utjecati. Zapamtite da ne mora baš sve biti po vašem. ZDRAVLJE I SAVJET: Neki počinju nov život.

LAV

LJUBAV: Kombinirat ćete ozbiljan i nonšalantan pristup u ljubavi. Rezultat će biti zbunjenost partnera ili osobe kojoj udvarate. KARIJERA: Nalazite se pred novim ustrojem rada koji samo što nije počeo. Rješavat će se još neki detalji. ZDRAVLJE I SAVJET: Blistat ćete.

DJEVICA

LJUBAV: Shvatit ćete da i malim koracima možete preći veliku udaljenost do nečijeg srca. Bit ćete na dobitku. KARIJERA: Umjetnici će doći do rješenja kako ostvariti djelo o kom su dugo vagali. Ostali će raditi iz sjene. ZDRAVLJE I SAVJET: Bit ćete dobro.

VAGA

LJUBAV: Definirat ćete svoj stav na temu dominacije u vezi. Zahtjevat ćete više ravnopravnosti. KARIJERA: Posao ćete danas raditi bez mnogo volje, a nakon određenih sati, požurit ćete na jednu zabavu s velikom radošću. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite taktični.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Obitelj iz koje potječete vjerojatno će od vas danas zahtijevati dodatni angažman, pa će voljena osoba ostati u drugom planu. KARIJERA: Vjerujete da su vaše zasluge u poslu veće nego što se sada vide. Pričekajte da se to pokaže. ZDRAVLJE I SAVJET: Napredujete u svakom pogledu.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas će biti iznimno osjetljiva, pa pokažite malo više razumijevanja za istu. KARIJERA: Rado biste se upustili u nešto što nije konvencionalno ili što vodi alternativi. Danas ste obuzeti time. ZDRAVLJE I SAVJET: Budite ono što jeste.

JARAC

LJUBAV: Ulazite u iznimno emotivnu fazu kad ćete blistati, a vaša poteba za ljubavlju bit će jaka. Većina vas bit će u paru. KARIJERA: Na radnom mjestu ćete se osjećati dobro, bez obzira na napore kojim ste i dalje izloženi. ZDRAVLJE I SAVJET: Pazite da se ne prehladite.

VODOLIJA

LJUBAV: Prihvaćate sugestije druge strane, iako vam se čine previše ekscentričnim. Vi ste pravi diplomat. KARIJERA: Neki idu na poslovno putovanje na kojem ih čeka ugoda i uživanje u poslu koji rade. Bit će bolje nego što očekuju. ZDRAVLJE I SAVJET: Treba se znati postaviti prema svakom.

RIBE

LJUBAV: Odlično ćete komunicirati s partnerom, a glavna tema bit će vam što je to što vam je najvažnije u vašem odnosu. KARIJERA: Neki će se naći pred ugovorom ili će pregovarati o novom poslu. Zasad se zadržite na analizi, a odlučujte tokom vikenda. ZDRAVLJE I SAVJET: Osjetljivost grla ili vrata.

Share this Article
Leave a comment