4 psića su pronađena kako trunu, ali jedno se pokazalo drugačijim od ostalih

2 Min Read

Dobri Samaritanac pronašao je leglo od 4 napuštena štenca koker španijela ostavljena da trunu u uličici u Redhillu, Surrey, piše ilovemydogsomuch

Leglo je imalo mrljastu kožu i skorele oči i bilo je ozbiljno bolesno od kritičnih infekcija. Prihvatili su ih radnici Centra za životinje Millbrook u Chobhamu.

Nakon mjeseci složene njege, psići po imenu Mike, El, Lucas i Dustin sjajno su se oporavili. Ubrzo su uslijedili savršeni sretni završeci za Mikea, El, Lucasa – koje su usvojile nevjerojatne obitelji. Ali jadni Dustin ipak je čekao svoj dragocjeni trenutak na suncu.

Za razliku od svoje braće i sestara blage naravi, Dustin nije bio stvoren za sređen i zaštićen obiteljski život. Imao je dušu istraživača i njegova je bujnost jednostavno bila previše za potencijalne posvojitelje. Volio je zagonetke, igre, ali nitko nije bio spreman zadovoljiti njegovu stalnu potrebu za stimulacijom.

Nakon što su boležljivog Dustina odgojili u prekrasnog dječaka, radnici su bili razočarani kad su vidjeli da je nepoželjan među posvojiteljima. Kad se psiću avanturistu počelo dosađivati u skloništu, radnici su počeli skrivati njegove teniske loptice na čudna mjesta samo kako bi ga zadržali. Pokazalo se da je ova vježba promijenila igru za Dustina!

Vidjevši Dustinove lude sposobnosti njuškanja i traženja, radnici su kontaktirali lokalnu policiju kako bi Dustina predstavili kao mogućeg regruta. U roku od nekoliko dana, sve je išlo besprijekorno i Dustin je primljen kao novi član Jedinice za pse Surreya i Sussexa!

Dustin (sada Jazavac) služi uz policajku Steph Barrett i zauzet je njuškanjem droge, novca i oružja za policajce. Od toga da je ostavljen da nestane na ulici, do prevladavanja odbacivanja, do pronalaska svog pravog poziva – Dustin je prošao dug put u prvih 20 mjeseci svog života. Tako smo ponosni na njega i želimo mu puno sreće!

Share this Article
Leave a comment