Bio je na pristaništu kako bi posuo pepeo svoje bake i završio spašavajući psa koji se davio

2 Min Read

Raden Soemawinata je imao posebno loš dan. Stigao je na Brighton Pier u Melbourneu kako bi raspršio pepeo svoje bake u zaljevu. To je užasan trenutak u njegovom životu s kojim se mnogi od nas mogu poistovjetiti. Međutim, dok je bio tamo dogodilo se nešto što je potpuno promijenilo tijek dana. Imao je priliku spasiti život dok se opraštao od života koji mu je puno značio, piše top13.net

Mali malteški shih tzu završio je u moru dok je još bio na doku. Zove se Bibi, a bio je toliko malen da su ga jaki udari vjetra s druge strane luke gurnuli s mola u vodu. Sue Drummond, njegova vlasnica, bila je prestravljena da će se njezin dragocjeni psić utopiti.

Soemawinata nije zastala. Skinuo se u gaće i skočio u vodu, a na sebi je imao samo donje rublje i košulju. Drummond je, kao i ostali koji su se okupili, čekao da vidi što će se dogoditi.

Bibi se borio u vodi, ali ga je Soemawinata uhvatio i vratio na mol. Drummond, koja je bila oduševljena što je njezin sićušni ljubimac vraćen na sigurno, nagradila ga je srdačnim zagrljajem. Vjerojatno nije imala pojma da bi se to moglo dogoditi, ali jedno je jasno. Neće dugo biti na doku s Bibijem ako se čvrsto ne drži.

Stvari bi se sasvim drugačije odvijale da Soemawinata nije bio prisutan. Bibi je mali pas i možda se nije uspjela vratiti na sigurno.

Soemawinata se sada naziva herojem, i to zbog više od toga što je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. I on je nešto primijetio i krenuo u akciju. Njegovo brzo razmišljanje spasilo je život i razveselilo jednog vlasnika psa.

Share this Article
Leave a comment