Četiri znaka da ljubav nije obostrana…

3 Min Read

Ako imate utisak da vam osjećanja nisu uzvraćena, ili bar ne u mjeri u kojoj biste vi željeli, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju.

Svi bismo mi radije živjeli srećno zaljubljeni, tako da nikad ne budemo povrijeđeni, ali upravo ta želja za “idealnom” vezom ponekad nas vodi u velika razočaranja.

Kad smo u onoj “ružičastoj” fazi prve zaljubljenosti, teško nam je da primetimo male signale da druga strana ne dijeli našu opijenost, jer svi mi želimo “srećan kraj”.

Bračni terapeut i ekspert za veze i partnerske odnose, Indija Kang za “Dejli mejl” otkriva četiri vitalna znaka koja već u ranim fazama veze mogu da ukažu da vaš partner ne osjeća isto što i vi.

Ne znate na čemu ste

“Ljudi ponekad svoju vezu opisuju kao ‘komplikovanu’. Svaki put kad to čujem, pomislim ‘o, ne…’ Jer, uvijek se ispostavi da drugi partner ne dijeli emocije osobe sa kojom razgovaram”, kaže Kangova. Drugi signali koji ukazuju da nije sve kako biste vi željeli da bude su i uzdržanost partnera, kao i osjećaj da ste stalno u nekom “toplo-hladno” režimu.

Osoba koju volite nikad vam nije na raspolaganju

Ako vam ne odgovara na poruke, ne javlja se kad ga zovete, ako odbija pozive i to se ponavlja iz dana u dan, onda to ne možete pripisati “gužvi na poslu”. To prosto znači da vašem partneru nije stalo ni do vas, ni do vaše veze. U principu, uvijek bi trebalo da znate kakvi su vaši zajednički planovi, kad ćete se vidjeti sljedeći put. Zaljubljeni žele da provode vrijeme jedno sa drugim, i planiraju viđanja i raduju im se.

Viđate se već neko vrijeme, ali niste upoznali ni porodicu ni prijatelje osobe koju volite

Ovo je očigledan znak. Kad ste sretni i zaljubljeni, imate potrebu da to objavite “cijelom svijetu”, a najprirodniji potez je da osobu koja vam je ukrala srce predstavite najbližima. Ako se mjesecima viđate sa nekim i niste upoznali ama baš nikoga od njegovih prijatelja, kolega ili članova porodice, vrijeme je da “povučete ručnu”.

Nikad niste čuli “volim te”

Surovo, ali istinito. Ako vam osoba koju volite nikad nije rekla da ona vas voli, to nije ni zbog stidljivosti, ni zbog toga što “nije tip koji pokazuje osjećanja”. To niste čuli, a nećete ni čuti jer vas ta osoba ne voli. Eto, toliko je jednostavno.

Izvor: aura

Share this Article
Leave a comment