Čudesno štene preživjelo brutalno ubadanje zahvaljujući svom herojskom posvojitelju

2 Min Read

Psić Pit Bull Smoke imao je srceparajuću prošlost, ali ona to ne pokazuje. Njezin prethodni čovjek ubo ju je najmanje sedam puta, oštetivši joj dušnik i karotidnu arteriju. Da nije bilo dobrog srca Brada Chambersa, Smoke ne bi preživio, piše Molly Weinfurter s iheartdogs.com

Danas je Smoke jedan od najsretnijih i najljubaznijih pasa koje ćete ikada vidjeti. Ne pokazuje znakove traumatične prošlosti i oporavila se od svih ozljeda. Ipak, ništa od toga ne bi bilo moguće bez pomoći njezinog novog omiljenog čovjeka.

Na rubu smrti

Chambers je prvi put susreo Smoke kao mršavo štene kad se provukla pod njegov kamionet u Virginiji. Kada joj je prišao, shvatio je da krvari. Jadno štene vjerojatno se skrivalo od čovjeka koji ju je povrijedio. Imala je više uboda i činilo se da neće preživjeti.

Srećom, Chambers, bivši policajac, točno je znao što mu je činiti. U svom kamionetu imao je pribor za liječenje trauma koji je psiću spasio život. Zatim ju je odjurio u obližnju bolnicu za životinje na daljnje liječenje. Njezine su rane na kraju bile tako teške da je morala biti prevezena izvan države na Veterinarski koledž Sjeverne Karoline na operaciju.

“Potpuno se oporavila od svih operacija, ima tone energije i njezina je odanost solidna”, rekao je Chambers.

Nakon svih njezinih zahvata, medicinski računi su iznosili najmanje 15.000 dolara. Chambers je nešto platio iz vlastitog džepa, ali uspio je prikupiti sredstva da dobije ostatak. U tom je trenutku znao da Smoke treba postati dio njegove obitelji.

Čudesni pit bull mijenja živote

Chambers je usvojio Smoke jer je uvjeren da joj može pružiti dom pun ljubavi kakav zaslužuje. Već je izašla iz svoje ljušture i pokazala svoju pravu osobnost u njegovoj blizini. Dakle, Chamber je uzbuđen što će provesti život sa slatkim Pit Bullom.

Share this Article
Leave a comment