LJEKOVITO BILJELEKARI OTKRIVAJU: Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život

2 Min Read

– Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom preparatu kojeg je zaista lako pripremiti.

Lek koji uklanja masnoću u krvi, a telu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršun koji se kuvaju 02:00-03:00 sata.

Danas je holesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, delom zbog genetskih predispozicija, a delom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba imati na umu da je normalna nivo holesterola između 4,60 i 6,20 mmol / l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo efikasnim sredstvom rešavanja problema masnoće u krvi.

Sastojci:

1 kg limuna

5 – 6 vezica peršuna

3 l vode

1 kesica sode bikarbone

Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umešana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena.

Peršun sa stabljikom iseckajte na sitnije komadiće, a zatim isto uradite is limunom (s korom).

Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuvati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dve nedelje. Rezultati zasigurno neće izostati.

Izvor: alo.rs

Share this Article
Leave a comment