Napušteni pas nosi praznu zdjelicu od vrata do vrata nadajući se da će ga netko nahraniti

2 Min Read

“American Strays Project” namjenski je program koji je pokrenulo “World Animal Awareness Society (WA2S)” koji se fokusira na podizanje svijesti o kućnim ljubimcima beskućnicima. Dok su istraživali za ovaj program, volonteri su naišli na nevjerojatno potresan prizor u oronuloj četvrti Detroita.

 

U ovom videu vidimo volontere kako prate psa beskućnika koji se kreće od kuće do kuće s praznom zdjelom u ustima. Pas se probija preko bodljikavog raslinja u nadi da će pronaći nekoga tko bi ga nahranio. Međutim, za njega nema nade jer je to područje samo ogromna mrlja pustoši koju su ljudi napustili.

Mnogi pretpostavljaju da kućni ljubimci beskućnici ili uspiju doći do hrane ili ih uvijek netko hrani. Ali surova stvarnost je da su oni u stalnoj nevolji zbog neizvjesnosti koja okružuje njihov sljedeći obrok. Nadamo se da će ovaj video koji otvara oči motivirati ljude diljem svijeta da paze na pse beskućnike u svom susjedstvu.

Kliknite na video ispod kako biste pogledali uznemirujuću borbu psa beskućnika koji ide od vrata do vrata s praznom zdjelom.

Share this Article
Leave a comment