Pas ostao slomljenog srca nakon ponovnog susreta s vlasnikom koji ga više nije želio

2 Min Read

Stariji pas beskućnik uočen je kako luta vani u blizini željezničke stanice. Bio je hladan, uplašen i depresivan, a Howl Of A Dog je znao da ga moraju spasiti.

 

Nisu htjeli pokušati spašavanje u blizini kolodvora i riskirati da pretrči vlak u prolazu, pa su ga slijedili i pokušali ga preusmjeriti na sigurnije mjesto.

 

Budući da je bio nervozan, bježao je svaki put kad su se spasioci približili, ali je na kraju odlučio krenuti prema spasiocima kada je shvatio da su tu da mu pomognu.

Kad je prišao bliže, spasioci su primijetili da šepa i da mu je lijevo oko izgledalo ozlijeđeno. Dopustio je spasiocima da ga maze i zapravo je bio vrlo miran. Činilo se da je ovom starom psu konačno dosta života na ulici i da je spreman i voljan ići kamo god ga ti ljudi odvedu.

 

Bio je vrlo kooperativan i čak je dopustio spasiocima da mu stave povodac. Odatle su ga doveli u veterinarsku ambulantu na pregled i odgovarajuću medicinsku skrb.

Dok je bio kod veterinara, skenirali su ga u potrazi za mikročipom; na njihovo iznenađenje, imao je jedan! Kontaktirali su njegovog vlasnika i saznali da je pas po imenu Bobi pobjegao od kuće, gotovo deset kilometara od mjesta na kojem je pronađen. Nažalost, njegov vlasnik ga nije želio natrag i pitao je spasioce mogu li ga preuzeti.

 

Slatki Bobi ima devet godina, kastriran je, cijepljen i mikročipiran. On je tako nježan i pun ljubavi pas koji sada traži obitelj punu ljubavi s kojom će provesti svoje zlatne godine.

 

Potpuno je slijep na oko za koje su sumnjali da je ozlijeđeno. U blizini oka ima stari ožiljak, iz kojeg je vidljivo da je tu jednom bio ozlijeđen, a možda i udaren. Srećom, vid na njegovom desnom oku nije bio oštećen i još uvijek dobro vidi.

Share this Article
Leave a comment