Pas s 3 noge korišten je kao mamac, a zatim bačen, plakali su kad su je pronašli

2 Min Read

Juniper the Pit Bull pronađen je u Kaliforniji kao napušteni pas mamac. Tijelo joj je bilo puno ožiljaka od napada, a zubi su joj bili izbrušeni tako da se nije mogla braniti, piše ilovemydogsomuch

9-godišnja psica cijeli je život provela mučena od strane vlasnika ringa za borbe pasa.

Lokalno sklonište ponudilo je prihvatiti Juniper i pomoći joj da povrati svoje zdravlje. Kad je 27-godišnja žena iz Seattlea Maggie Hull saznala za Juniper, odmah se javila da je posvoji. Željela je da pas ima najbolji život. No, nažalost, sreća nije bila na strani Junipera.

Samo 5 mjeseci nakon što je usvojena, Juniper je doživjela moždani udar i ostala je paralizirana od struka prema dolje. Provela je godinu dana na operacijama i rehabilitacijskim terapijama, a na kraju je ponovno uspostavila funkciju živaca. No jedna noga joj je morala biti amputirana zbog komplikacija.

Juniper je također postala inkontinentna i morala je cijelo vrijeme biti na pelenama za pse. Bila je na teškim antibioticima i često je razvijala infekcije. Juniperin život je bio nepravedan sa svih strana, ali Maggie je odbila biti nijemi svjedok pseće boli. Dobila je Juniper invalidska kolica kao potporu i ohrabrila je da ponovno prigrli život.

Maggie je primijetila nevjerojatnu promjenu u Juniperu od dana kada je dobila invalidska kolica. Stariji pas otkrio je pustolovnu stranu svoje osobnosti i počeo istraživati svijet oko sebe s novim žarom za životom!

Danas je Juniper vesela djevojka koja je uvijek u pokretu s osmijehom na licu. Nakon što je prošla kroz toliko toga u životu, odlučila je ostaviti svoju bol iza sebe i računati samo na svoje blagoslove. Zahvaljujemo Maggie što je bila anđeo koji je pomogao Juniperu da procvjeta unatoč poteškoćama u njezinu životu!

Share this Article
Leave a comment