REŠITE SE NADIMANJA ZA JEDNU NOĆ: 100% PROVERENO…

2 Min Read

– Možda čak i ne sumnjate da vaše telo ima Helicobacter pilori, vrstu spiralnih gram-negativnih bakterija koje inficiraju različita područja želuca i dvanaestopalačnog creva.

To su posebne bakterije koje se ne manifestuju odmah nakon ulaska u telo. Mogu se prenositi preko neopranih ruku ili hranom. Neblagovremeni tretman takve bolesti može dovesti do čira na želucu ili čak do raka želuca!

NADIMANJE KOD ODRASLIH

Kako znate za podmukle bakterije? Pilori infekcija može se manifestovati u simptomima koji su jedva primetni kod ljudi: nadimanje, zgaga, dijareja i nelagodnost u stomaku. Obično grešimo u znakovima kao što je normalno funkcionisanje našeg tela.

Lukav pilori može pokvariti ne samo vaš probavni sistem, već i vaše raspoloženje. Razvoj bakterija smanjuje nivo serotonina u mozgu, uzrokujući depresiju i anksioznost. Nadimanje kod odraslih je češći problem nego što ste navikli da mislite …

Srećom, bolesti izazvane pilori su izlečive. Lečenje često uključuje kombinaciju antibiotika i lekova za smanjenje lučenja želučane kiseline.

Dobra dijeta i uzimanje dodatnih vitamina A, C i E zajedno sa cinkom vrlo su važne mere za zaštitu želuca od preopterećenja.

I na kraju, ne zaboravite na higijenu: temeljno operite ruke po dolasku sa ulice i pre jela. Voda za piće poželjno je kupiti ili filtrirati kod kuće.

NAPITAK PROTIV NADIMANJA

Priprema pića je jednostavna: samo pomešajte sve sastojke u blenderu. Čarobni eliksir treba piti na prazan stomak, dovoljna je 1 čaša dnevno. Za veći isceliteljski efekat možete popiti još 1 čašu između obroka!

Ovaj lek je izuzetno koristan za probavni sistem, osećaćete se okrepljeno već nakon prve čaše! Svi sastojci su pažljivo odabrani kako bi podstakli vaš metabolizam i sagoreli masnoće čak i dok spavate.

Ako vam je ovaj članak koristan, podelite ga sa prijateljima!

Share this Article
Leave a comment