Teško ozlijeđeni pas dovukao se do Joggera koji ju je pronašao

2 Min Read

“Proživjela je cijeli život pun boli i užasa, a ipak želi voljeti, davati i povezivati se.” Pogledajte kako je ovaj mali “janjeći kotlet” prkosio izgledima i pročitajte dirljivu novost!

Pas Lilac pokušavao je preživjeti sa slomljenom čeljusti i oštećenom nogom kada ju je trkač u Atlanti, Georgia primijetio kako se šćućurila ispod automobila. Drugi očnjaci i nepoznate osobe žestoko su napali psa. Međutim, kada je dobri Samaritanac prišao, ispuzala je da ih pozdravi. Gotovo kao da je “znala da je spašena”.

Second Chance Rescue NYC Dogs, smještena u New Yorku, prevezla ju je u kliniku, gdje joj je pružena brza hitna pomoć. Daljnjim veterinarskim pregledom utvrđeno je da Jorgovan, osim teško ranjene noge i prijeloma čeljusti, ima ozljedu želuca od metka zarobljenog u njoj!

Unatoč ozljedama, Jorgovanin rep bi mahao kad god bi joj netko obratio pozornost.

Lilac je nevjerojatno preživio nakon nekoliko dana “dodirni i kreni”.

Postoji put gdje postoji volja.” Ima nešto posebno u ovom malom preživjelom janjećem kotletu, ljudi; tako je slatka i lijepa,” izjavili su iz Second Chance Rescue NYC Dogs.

“Ona je tip psa koji od vas zahtijeva da duboko udahnete, zavalite se i priznate povezanost s međusobnom otvorenošću. Prošla je kroz život pun tuge i terora, ali još uvijek želi voljeti, davati i povezivati se.”

Veterinari joj nisu uspjeli sačuvati nogu, ali su činili čuda kako bi izliječili ostatak. Jorgovan sada možda ima samo tri noge, ali se oporavlja.

Lilac trenutno napreduje kao rezultat sve ljubavi i pažnje koju dobiva!

“Morala se dugo boriti da dođe tu gdje je sada. “Možda je izgubila nogu, ali je dobila obitelj veličine svemira”, dodali su njezini spasitelji. “Oni u bolnici i diljem svijeta obasipaju je ljubavlju! Duboko smo dirnuti izljevom ljubavi i podrške za Lilac

Share this Article
Leave a comment