Tinktura od bijelog luka – čisti krvne sudove, smanjuje holesterol, oslobađa tijelo od parazita i mnogo toga još

2 Min Read

Bijeli luk hvalimo u mnogim člancima na našoj veb stranici, ali danas smo saznali i naučili nešto novo o ovoj namirnici. Ispostavilo se da bijeli luk pomaže u mršavljenju i moćan je agent za prevenciju raka!

Tinktura alkohola od bijelog luka pomoći će da se riješite parazita u tijelu, podmladite i očistite krvne sudove, oslobodite se viška holesterola i ubrzate metabolizam! Ali mora se slijediti jedno obavezno pravilo da bi se postigao maksimalan terapeutski efekat…

TINKTURA OD BIJELOG LUKA

– 200 g alkohola
– 200 g izgnječenog, oljuštenog belog luka

PRIPREMA

Važna napomena: prije drobljenja bijelog luka uklonite jezgro iz čena ako je grubo i primjetno. Mladi bijeli luk ne treba podvrgavati ovom postupku. Jezgro treba ukloniti jer staro jezgro bijelog luka može loše uticati na funkcionisanje gastrointestinalnog trakta.

Prelijte izgnječenu smješu bijelog luka alkoholom. Ostavite smješu da odstoji oko 10 dana, a zatim procijedite, kroz gazu, i čuvajte u staklenoj bočici ili teglici, na tamnom mjestu.

KAKO KONZUMIRATI TINKTURU OD BIJELOG LUKA

Razblažite 10 kapi tinkture bijelog luka u 5 supenih kašika hladnog mlijeka. Pijte zdravstveni eliksir 20 minuta prije obroka. To treba da radite 2 puta dnevno tokom 2 nedelje, a zatim napravite pauzu od 2 nedelje i ponovite dvonedeljni kurs ponovo. Efekat je nevjerovatan!

Share this Article
Leave a comment