Žena se borila s medvjedom kako bi spasila svoje pse

3 Min Read

Žena je postala viralna na TikToku nakon što je snimljena kako se doslovno bori s medvjedom kako bi spasila svoje pse.

Što biste učinili da pogledate kroz svoj prozor i vidite kako veliki smeđi medvjed prijeti životima vaših mladunaca? Biste li bježali ili biste riskirali život?

 

Žena po imenu Hailey imala je prilično neobičan Dan sjećanja kada su se njezini ljubimci iznenada našli licem u lice s golemim medvjedom i njegovim vlastitim mladunčetom koji su se penjali uza zid pokraj njezine kuće. Odmah su istrčala dva mala psa i jedan veliki pas kako bi se suprotstavili predatoru i njegovom mladunčetu, bijesno lajući na njega i bezuspješno se bacajući u njegovu smjeru.

 

Međutim, medvjed je dvaput žestoko nasrnuo na većeg psa, zbog čega je pas uplašen ustuknuo prije nego što su se manji našli u opasnoj zoni. Odjednom je kamera snimila Hailey kako u plavoj haljini trči stazom ravno prema medvjedu.

 

Nevjerojatno, može se vidjeti kako snažno gura ogromnog medvjeda tako da je pao s druge strane zida. U nekoliko sekundi prije nego što se medvjed ponovno popeo na zid, ona je skupila svoje pse i utrčala unutra.

Cijelu scenu snimila je kamera CCTV i postavila, uz popularnu pjesmu Oh No od Kreepe, Haileyina sestrična Brenda s naslovom: “Moja sestrična Hailey danas je otjerala medvjeda sa svoje ograde i spasila svoje pse. Kako je prošao Dan sjećanja?!”

Kako se ispostavilo, Hailey je zapravo 17-godišnjakinja i prepričala je svoje iskustvo s više detalja na vlastitoj TikTok priči, ležerno objašnjavajući: “Mislila sam da samo laju na psa.. i otišla sam tamo a ja kao da je to pas koji izgleda smiješno. Kad dođem tamo, medvjed doslovno pokupi jednog od mojih pasa.

“Odlazim tamo i gledam medvjeda u oči i prva stvar koju sam pomislio učiniti je da ga gurnem, gurnem vrhunskog predatora. Mislim da je nisam toliko gurnuo, samo sam je gurnuo dovoljno da izgubi ravnotežu. Pa je ona ispustila mog psa i ja sam pobjegao odatle.”

Dodala je da je pritom uganula prst i koljeno, ali osim toga ona i psi su dobro.

 

Gledatelji su bili zapanjeni Haileynom hrabrošću s jednom osobom koja je komentirala “Ona je u mom timu za zombi apokalipsu!” Druga je osoba rekla: “Upravo je gurnula tog medvjeda kao da je plišana životinja.”

 

Drugi su čak suosjećali s medvjedom koji je izgledao kao da brani vlastitu bebu, opisujući medvjeda kao “žrtvu” i čak uzvikujući: “Ako je ikada vidite kako se bori u šumi s grizlijem, pomozite medvjedu. ”

Naravno, video je sada postao jako viralan na TikToku s više od 25 milijuna pregleda i tri milijuna lajkova u manje od 12 sati.

Share this Article
Leave a comment