MOJA KUHINJA

PRIJEVREMENI IZBORI: Stranka za BiH podržala Hamdiju Abdića Tigra za gradonačelnika Bihaća (VIDEO)

Na danas održanoj konferenciji za medije Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać objavila je da će na prijevremenim izborima za gradonačelnika Bihaća podržati našeg kandidata Hamdiju Abdića.

Stranka za BiH podržala je Hamdiju Abdića Tigra u borbi za gradonačelnika Bihaća.

To je potvrdila Stranka demokratske akcije Bihać.

“Na danas održanoj konferenciji za medije Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać objavila je da će na prijevremenim izborima za gradonačelnika Bihaća podržati našeg kandidata Hamdiju Abdića.

Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać je kao ozbiljna politička stranka koja djeluje u Gradskom vijeću Bihać razmatrala programe svih ponuđenih kandidata i odlučila da podrži Hamdiju Abdića sa kojim će potpisati sporazum o razumijevanju koji se tiče saradnje sa budućim gradonačelnikom na osnovnim principima i prema programskoj orijentaciji Stranke za BiH”, saopćili su iz SDA.

Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać pozvala je svoje članove i simpatizere da 5. februara daju svoj glas Hamdiji Abdiću i “čvrstog su ubijeđenja da će zajedno sa njim kao budućim gradonačelnikom doprinositi razvoju Grada Bihaća.”

“Koristimo ovu priliku da se u ime Gradske organizacije SDA Bihać i u ime Hamdije Abdića zahvalimo na podršci”, dodali su iz SDA.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close