ALMA ČOLO O “KAPI KOJA JE PRELILA ČAŠU”: “Vidjela sam taj post za Dinu Konakovića, koji su onda dijelili članovi SDA…”

1 Min Read

“Ne mogu da nečiju kletvu dijelim na društvenim mrežama, niti da pristajem da sjedim sa ljudima koji to rade”, naglasila je

Alma Čolo, bivša članica Predsjedništva SDA, otkrila je šta je bila kap koja je prelila čašu da napusti Stranku demokratske akcije u kojoj je provela 30 godina.

“Vidjela sam jedan post. Ima jedna žena, nisam je nikad upoznala, i o meni je jučer pisala, u ZDK-u. Ne znam čime se bavi. Objavila je za Dinu Konakovića – ‘Sjeme mu se zatrlo’. Onda sam vidjela da je taj post šerovan između članova SDA. Kao to je nešto čime treba da se ponosimo”, ispričala je Čolo za N1, dodajući da je to bila posljednja kap u čaši koja se prelila.

“Ne razmišljam tako, ne mogu da nečiju kletvu dijelim na društvenim mrežama, niti da pristajem da sjedim sa ljudima koji to rade”, naglasila je.

Dobijala je, kaže, prijetnje i i uvrede, i dosta ranije, kao na primjer, da se “drži realnog sektora, da se makne iz politike, da joj tu nije mjesto, da stranka gubi sa njom, da je penicilin za Amora Mašovića, da je kvazi-pravnik”…

Share this Article
Leave a comment