Politika

GRADONAČELNIK BANJE LUKE PROMIJENIO PLOČU: Draško Stanivuković glavna vijest u Dodikovim medijima, hvali Vladu Republike Srpske…

Kazao je da će naredne sedmice biti raspisana i javna nabavka, za izgradnju spomen obilježja svim palim borcima Republike Srpske.

I to se dogodilo. Draško Stanivuković, nekada najveći kritičar lidera SNSD-a Milorada Dodika, danas je rado viđen gost na RTRS-u, Javnom servisu pod Dodikovom kontrolom. I ne samo to, Stanivuković danas hvali rad Vlade Republike Srpske.

-Uz podršku Vlade Republike Srpske, gradimo mnoge objekte i ulažemo u mnoge projekte, na koje sam mnogo ponosan, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za RTRS.

– Uz podrške Vlade RS gradimo most u Česmi, vjerujemo da će biti gotov do kraja godine. Očekujemo i projekat mosta u Docu. Radi se i zaobilaznica od Barlovaca, Kuljana, a od Istočnog i Zapadnog tranzita dobićemo avenije. Tu je svakako Vidikovac, kuća Milanović, te gradnja mnogih drugih objekata, kazao je Stanivuković.

Prokomentarisao je i izgradnju teniskog terena povodom ATP tutnira “Srpska open”, rekavši da se nada da neće doći do zakašnjenja u završetku radova.

– Postoji mogućnost da zakasnimo sa završetkom radova, ali to se neće desiti. Sve će biti u datom trenutku, svi izvodi radova su pokriveni propisima. Poštujemo vlast. Ponosan sam na sve projekte koji se rade, kazao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke je dodao, da će pedeset godina od izgradnje Dvorane Borik, početi izgradnja nove dvorane na Laušu, koja će biti skoro duplo veća.

Kazao je da će naredne sedmice biti raspisana i javna nabavka, za izgradnju spomen obilježja svim palim borcima Republike Srpske.

Podsjetimo, Stanivuković je permamnentnom sukobu sa zastupnikom u NSRS-u Nebojšom Vukanovićem.

Vukanović je optužio Stanivukovića nazvavši ga “podmuklim izdajnikom” i “spletkarošem” koji pokazao je svoje pravo lice.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close