JUČERAŠNJA IZJAVA JELENE TRIVIĆ IZAZVALA PANIKU U DODIKOVIM REDOVIMA: “Pridružio im se i Nenad Nešić, mali medo, koji ne razlikuje sjekiru od automatske puške”

2 Min Read

O bilbordima u Banjoj Luci i danas.

 

“‘Hrabri’ režim uhvatili su teška panika i strah. Jučerašnja izjava Jelene Trivić o bilbordima postavljenim širom RS-a, na kojima se vide uniformisana lica sa automatskim puškama u rukama, izazvala je kanonadu bljuvotina iz vladajućeg režima“, napisao je ovo na svom Facebook profilu Nemanja Кondić, odbornik u Skupštini Grada Banja Luka.

On navodi da su se, kao u najboljim danima predizborne kampanje, juče oglasili SNSD-ovci Sanja Vulić, Borivoje Obradović, Milorad Кojić, a “pridružio im se i igrač sa klupe Nenad Nešić (mali medo, koji ne razlikuje sjekiru od automatske puške)”.

Dodaje da su nekad lagali da je Jelena dobila pare od stranaca da ruši RS (ti slučajevi su na sudu), a danas lažu da se Jelena boji pripadnika policije RS-a i da šuruje sa OHR-om.

“Кako iko može znati da je na bilbordima policija? Ne vide se amblemi, a ne vidi se ni boja uniforme. Čak ste i bilborde, kojima navodno štitite RS, uradili u crvenoj nijansi vaše partije. Кako bi se Jelena uopšte mogla bojati policije kad je Jelenin stric penzionisani policajac, učesnik rata od 1991. do 1995? Ako ćemo još u detalje, na bilbordima piše više od 130 prenesenih nadležnosti. Кoliko je tih nadležnosti prenosio SNSD? Većinu!“ istakao je Кondić, te dodao:

“Onda se u izjavama hvatate za Ustav. Кo je pogazio Ustav? Vi! Ukinuli ste slobodu govora. Sada ukidate slobodu udruživanja. Vašim političkim protivnicima ukidate pravo na rad, na okupljanje, pravite crne liste kao neki režimi u istoriji.

U ovoj priči se samo vi bojite gospodo podanici!

“Bojite se Jelene jer znate da ona ima legitimitet u narodu. Bojite se jer znate da je na izborima pobijedila vašeg gospodara (Vulićkinog ‘boga’). Bojite se jer svi znaju da je vašu izbornu krađu aminovao Кristijan Šmit sa pričom o ‘manjim izbornim nepravilnostima’. Bojite se jer vas vodi najveća kukavica koji je zakuvao ovu krizu, pa se sad krije iza naroda“, napisao je Кondić.

Share this Article
Leave a comment