Ovaj pas sa slomljenim nogama živio je sam u jarku

2 Min Read

Lukasz Muniowski i njegova supruga Natalia vozili su se biciklima kroz selo u Poljskoj kada su pronašli psa kućnog ljubimca u romingu čija je glava izbočena iz jarka. Muniowskijeva druga polovica vidjela je psa, ali čim su stali da ga pregledaju, pas se povukao u jarak.

Činilo se da je kućni ljubimac klimao nogama na doista čudan način, zbog čega je par bio pod stresom i odlučio pomoći. Mjesto je s jedne strane bilo zatvoreno velikom stijenom, pa dok je njegov partner promatrao suprotnu stranu, Muniowski je kopao kako bi pokušao zgrabiti ljubimca. “Kada sam konačno uspio pomaknuti kamen i također postupno staviti svoju ruku unutra … ona je to pomirisala i nakon toga je stavila svoje šape na moju ruku.” Kasnije su je zvali Bobi.

Pasicu su odvezli do obližnjeg veterinara, s obzirom da se činilo da su joj noge slomljene. Veterinar je bio zabrinut da je Bobby možda izdržao i da nije mogao previše učiniti, pa je preporučio da je smjeste. Par nije odustao i kad su se vratili kući, odveli su je drugom veterinaru, koji je mogao pomoći malo više: morali su odrezati jednu od Bobbynih stražnjih nogu, kao i staviti steznik na nju kako bi ona mogao šetati. Lukasz i također njegova supruga preuzeli su Bobbyja i iako ih je u početku činilo deprimirajućim vidjeti da ne može trčati kako bi sigurno željela, kasnije, a uz malo navikavanja, Bobby je naučio trčati uokolo i trenutno je sretan, volio pseto, usprkos svom oštrom početku života.

Share this Article
Leave a comment