Politika

PATETIČNI DODIK, OD VUČIĆA NAUČIO: “Uvijek me dirnu oni koji teško žive i kad ih pitam kako su, kažu, dobro smo, samo ne daj…”

(…) RS

Kandidat za predsjednika RS-a Milorad Dodik piše da je ovaj bh. entitet “mjesto budućnosti i ako nema RS-a nema ni slobode”.

“RS je pred novim izborima. Obišao sam 63 lokalne zajednice širom RS-a. Sreo sam se sa više od 250.000 naših ljudi, razgovarao s njima i uvjerio se da ovaj narod jedino interesuju mir, stabilnost, RS i sloboda”, naveo je Dodik.

“Uvijek me dirnu oni koji teško žive i kada ih pitam kako su, oni kažu – dobro smo, samo ne daj RS. Zato se uvijek vraćamo njoj, ona je naše biće, ona je mjesto našeg života, ona je mjesto našeg uspjeha. RS je mjesto naše budućnosti, svega onoga što želimo da kao ljudi postignemo i da ostvarimo za života i ostavimo mlađoj generaciji”, naglasio je Dodik.

On je pozvao građane da izađu na glasanje i podrže kandidate SNSD-a Željku Cvijanović za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i njega za predsjednika RS-a, kandidate za NSRS i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close