Politika

PREŠAO NA INSTAGRAM: Milorad Dodik poslao poruku “Orlovima” u Kataru…

“Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja. Do pobjede, ‘orlovi’”, napisao je Dodik u objavi na Instagramu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je riječi podrške reprezentaciji Srbije koja se večeras od 20 sati utakmicom protiv Švicarske bori za prolazak u osminu finala.

“Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja. Do pobjede, ‘orlovi’”, napisao je Dodik u objavi na Instagramu.

“Uzletjeli ste visoko ka smotri najboljih fudbalera svijeta, svjesni težine i napora koji morate uložiti na terenu. Za pohvalu i divljenje je to što svijetom pronosite pozitivan glas i sliku o nama i što ste postali uzor mladima u Republici Srpskoj, Srbiji i širom svijeta gdje živi naš narod”, stoji u Dodikovoj objavi.

“S velikim ushićenjem i pažnjom pratićemo vašu igru, a vi budite neustrašivi, nepokolebljivi, sinonim pobjede i tako do kraja”, napisao je Dodik.

“Svi Srbi, ma gdje živjeli, pružaju vam veliku podršku, željni vaših golova, smjelosti i odlučnosti na terenu. Svim srcem vjerujemo da su pred vama nova pobjeda i veliki uspjeh, koje ćete postići uz pomoć zajedničkog truda, odlučnosti, vjere i sna. Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras”, dodao je Dodik u objavi.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close