Politika

RADOVAN VIŠKOVIĆ NADMAŠIO SEBE: “Najvažnije je očuvati Republiku Srpsku…”

Višković, koji je i potpredsjednik SNSD-a, rekao je da se volja građana izražava na izborima, te da volju građana treba uvažiti i poštovati.

Predsjednik Vlade bh. entiteta Republika Srpska Radovan Višković izjavio je da je vladajuća kolicija pokazala da može uspješno da vodi Republiku Srpsku.

“Često možemo da čujemo od opozicije kako je ovdje sve propalo i sve crno i da bi oni sve to spasili. Treba se samo prisjetiti vremena kada su oni bili na vlasti i lako je izabrati”, rekao je Višković Srni.

Višković, koji je i potpredsjednik SNSD-a, rekao je da se volja građana izražava na izborima, te da volju građana treba uvažiti i poštovati.

“Građani treba da biraju onu vlast koja će nastaviti sa realizacijom ekonomskih mjera, dobrih makroekonomskih pokazatelja i projekata koji u RS-u traju i koji se realizuju nekoliko godina”, kazao je Višković.

Premijer bh. entiteta RS je pozvao građane da iskoriste svoju građansku i ustavnu obavezu, te da izađu na predstojeće oktobarske izbore.

“Građani treba da glasaju za one koji mogu da naprave onakve mjere i poteze koji će sačuvati Republiku Srpsku i voditi je ka boljem, uspješnijem i razvijenijem društvu”, poručio je Višković.

On je rekao da je najvažnije očuvati Republiku Srpsku, a onda sa partnerima iz drugog entiteta graditi što bolji život za sve narode u BiH.

Povodom optužbi opozicije za kriminal i korupciju u RS-u, Višković je pozvao sve nadležne institucije, sudove i tužilaštva u BiH da procesuiraju svačiji kriminal i korupciju i donesu presude.

“Ko vam to brani? Ako je to predsjednik Vlade, recite. Mislim da smo prerano uskočili u demokratiju, nismo prošli porođajne muke civilizovanih demokratskih zemalja, jer je kod nas domokratija da vas i vašu porodicu neko napadne sa svim mogućim etiketama, i porodica mora sa svim tim da živi, a to što to nije istina – nikome ništa”, rekao je Višković.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Close