ŠOKANTNE NAJAVE MINISTRA SIGURNOSTI BiH NENADA NEŠIĆA: „Očekujem da nadležne službe istraže kako i na koji način funkcioniše ta partija…“

1 Min Read

U nastavku pogledajte šta ministar sigurnosti BiH još najavljuje.

-Politička scena Republike Srpske mora se zakonski urediti i time spriječiti zloupotreba osvojenih poslaničkih mandata od strane preletača, rekao je za RTRS ministar sigurnosti BiH, Nenad Nešić.

Komentarušići prelaske pojedinih političara u stranku Јelene Trivić, Nešić smatra da to nisu učinili radi društvenog, već ličnog interesa.

-Vrijeme je da gospođa Јelena Trivić objasni odakle joj novac. U toj poslaničkoj grupi imate – Dubravca koji je podržao Vladu, glasao za SNSD-ovog delegata, bio kandidat za izvršnog direkora u Autoputevima i zahtijevao da se postavi što prije. Drugi poslanik Aleksandar Trninić je glasao protiv Vlade Republike Srpske, a glasao je za kandidata opozicije za izbor delegata u Domu naroda PS BiH. Njih dvojica priznaju legitimnost izbora, a Јelena Trivić kaže da su izborni rezultati nelegitimni. Dakle, tri različite osobe, kazao je Nešić.

Share this Article
Leave a comment