Tužan i uplašen pas podiže glavu kako bi žena znala da je živa i stavlja joj šapu u ruku

3 Min Read

Kad je spasiteljica životinja po imenu Judy ugledala psa pored ceste, odmah je zaustavila svoje vozilo, piše ilovemydogsomuch

Mora da je bezbroj automobila prošlo kraj ovog jadnog šteneta na prometnoj cesti i nitko nije stao da joj pomognem. I bilo je više nego očito da je ovaj Pit Bull ozlijeđen.

Judy je izašla iz svog automobila i pokušala dozvati psa k sebi, ali štene se nije moglo pomaknuti. Jako ju je boljelo. Judy je prišla bliže, a slatki pas iskoristio je posljednje snage da joj se prevrne na leđa i mahne repom. Ovo je bio njezin način da kaže: “Ja sam dobar pas i neću te povrijediti. Možete li mi sada pomoći?”

Uz određenu odlučnost, Judy je uspjela unijeti Pittie u svoj auto. Štene je izgledalo povučeno i iscrpljeno. Judy je ispružila ruku i pas joj je stavio šapu u nju. Tako su se vozili cijelih 20 minuta do veterinarske klinike. Šapa u ruci, kao da se dvojac službeno zajedno bori da ovaj pas dobije potrebnu pomoć.

 

Judy je pretpostavila da je Pittie udario auto, ali veterinar je potvrdio da to nije tako. Imala je stare prijelome koji su dosta govorili. Netko je ozlijedio ovog jadnog psa i bacio je uz cestu kao da je smeće. Judy je htjela psu dati prikladno ime… Mercy.

Mercy se počela polako oporavljati. Bila je srećom zainteresirana za hranu i Judy ju je hranila s dlana. Judy se htjela uvjeriti da je Mercy ugodno u svojoj kućici na klinici. Dala joj je ružičastog plišanog zečića i Mercy se prilično vezala za svoju novu igračku.

 

Spasilačka skupina osigurala je invalidska kolica za Mercy, ali njoj se to nimalo nije svidjelo. Zapravo, to ju je motiviralo da sljedeći dan hoda sama! Naravno da se borila, ali Mercy je pokazala da je voljna učiniti sve što može da se oporavi.

Dok je Mercy nastavila ozdravljati, njezina je priča podijeljena na Facebooku. Mark i Sharon vidjeli su Mercyine fotografije i znali su da ovo štene pripada njima. Obratili su se Judy i rekli im da je čeka dom pun ljubavi s velikim dvorištem. Judy je znala da je ta obitelj Mercyina sudbina.

Share this Article
Leave a comment