Tužno štene skloništa postaje presretno kada se pojavi vatrogasac koji ju je spasio da je usvoji

2 Min Read

Tijekom hitnog telefonskog poziva vatrogasci su otkrili drhtavo pseto napušteno pored autoceste u kiši.

Njegov okrutni vlasnik nije ga samo napustio, već je tromjesečnu bebu ostavio spojenu na drvo kako ne bi mogla pobjeći svom beznadnom scenariju.

Jednog prohladnog dana u Sacramentu vatrogasci su identificirali pseto Portion, no nisu se mogli zaustaviti jer su krenuli na hitnu pomoć.

Međutim, vatrogasci velikog srca nisu propustili sjetiti se preplašenog ljubimca i nakon što su zapravo završili telefonski razgovor vratili su se da je oslobode, kao i da je odvedu natrag u stanicu da joj pomognu zagrijati.

Vatrogasac Mike Thawley točno se sjeća kako je pas drhtao kao i kako je potaknuo spašavanje Chunka.

Mike kao i njegovi kolege ponudili su Portion ugodnu kupku, kao i pokrili je pružajući joj svu ljubav koju mogu kako bi joj bilo ugodno.

Nažalost, ovo štene je trebalo više od topline, patilo je zbog ozbiljnog držanja, što je dovelo do gubitka njezinog krzna koje je, kao i svaka sitnica, zapravo bilo zanemareno.

Zatražili su je sklonište za kućne ljubimce gdje su je zbrinuli zbog šuge i odjavili je kako bi se zajamčilo da je ostala u dobrom stanju.

Ali dok se Piece opuštala, postojala je jedna osoba koja nije mogla prestati misliti na nju.

Vatrogasac Mike Thawley morao se vratiti i također vidjeti svog četveronožnog prijatelja.

“Svi smo poludjeli na nju”, objavila je Vatrogasna postrojba Sacramenta na svojoj Facebook stranici.

Piece nije mogla prestati mahati repom ugledavši vatrogasca koji ju je spasio. Ali Mike nije bio tamo samo u posjetu, u pratnji svoje žene i tri male djevojčice koje su vatrogasci željeli zagrliti s psom.

Nakon 4 mjeseca Chunk je bio dovoljno dobro da napusti svetište i ode živjeti s Mikeom i članovima njegove obitelji.

Share this Article
Leave a comment