Politika

VOJIN MIJATOVIĆ DIREKTNO: “Željko Komšić jedini brani građansku ideju u Predsjedništvu i ima moju podršku” (VIDEO)

Da budem iskren jedino Nikšić i Komšić su mi dali otvorenu podršku u čitavoj kampanji. I Nermin i Željko su moji prijatelji koji žive građansku državu tako da nemam problema uopće“, dodao je Mijatović.

Vojin Mijatović, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS-a ispred Pokreta za državu podržao je Željka Komšića, kandidata DF-a člana Predsjedništva BiH.

„U jednom trenutku moramo priznati da Željko Komšić jedini brani građansku ideju u Predsjedništvu i bez dileme, sa ovakvim iskorakom, ako bi se desilo da ja budem izabran, otvaraju se vrata bez povratka građanskoj Bosni i Hercegovini. A, onda u konačnici treba nam što više Bosanaca i Hercegovaca koji će moći to da sublimiraju“, kazao je Mijatović za Ljudski.ba.

Na pitanje ljute li se u SDP-u što on podržava Komšića, a Komšić njega Mijatović kaže:

“Ma šta me briga, Željko je prvo moj prijatelj, pa onda sve ostalo. I sve dok vodi ovakvu politiku, a ona je građanska imat će moju podršku i hvala mu na podršci. Da budem iskren jedino Nikšić i Komšić su mi dali otvorenu podršku u čitavoj kampanji. I Nermin i Željko su moji prijatelji koji žive građansku državu tako da nemam problema uopće“, dodao je Mijatović za Ljudski.ba.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close