“DUŠKU SAM DALA BEZBROJ ŠANSI” Karleuša PRIZNALA – OVO je prethodilo incidentu – “žene su BUDALE”

1 Min Read

Cela domaća javnost i dalje bruji o navodnom nasilju koje je Duško Tošić juče izvršio nad svojom suprugom Jelenom Karleušom. Iako ovo nije prvi put da mediji dolaze do informacija koje otkrivaju istinu o njihovom braku, njih dvoje su odolevali čak 14 godina, koliko su do sada proveli u bračnoj zajednici.

Poslednjih meseci se posebno nagađalo da je par pred razvodom, a Jelena je jednom prilikom istakla kako je istina da je svom suprugu davala bezbroj šansi.

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – priznala je ona tada povodom njihove godišnjice braka.

Podsetimo, Jelena i Duško su se venčali na Vidovdan pre 13 godina, 28. juna na godišnjicu veze. Zabavljali su se dve godine, a nakon toga obelodanili su da će ljubav krunisati brakom. Oni su sudbonosno “da” izgovorili u jednom luksuznom restoranu.

Nakon venčanja, Jelena je rodila njihovu ćerku Atinu, a tri meseca kasnije ponovo je zatrudnela i Dušku podarila još jednu ćerku, Niku.

Izvor:SD

Share this Article
Leave a comment