Izgladnjeli i pretučeni pas bori se za život, stalno ljubi svoje veterinare

2 Min Read

UPOZORENJE Nekim bi gledateljima sljedeći video mogao biti uznemirujući. Gledateljima se savjetuje diskrecija!

Veterinari su zapanjeni kako mršavo štene s poviješću užasa želi samo pružiti ljubav svojim spasiteljima.

Obitelj u okrugu Johnson, Kansas, pronašla je psa toliko slabog i mršavog da mala furbaby nije mogla sama stajati. Bila je toliko bolesna da su njezini spasitelji bili nesigurni hoće li pas preživjeti razmjere zlostavljanja koje je ona pretrpjela. U nastojanju da psu ponudi priliku za borbu, obitelj ju je odvela u veterinarsku bolnicu u Mission Care. Tamo je osoblje preuzelo psa i smjesta je smjestilo u jedinicu za medicinsku skrb.

Nevjerojatno, unatoč životu punom užasa i zlostavljanja s kojim se suočila, mali pas zajedno s rebrima koja su joj virila bio je sretan i pun ljubavi. Veterinari su bili začuđeni što se malo zlostavljano štene jednostavno svima željelo svidjeti i ljubiti. Pawsitive Tails Dog Rescue udružio se s veterinarskom bolnicom kako bi Canis Minor mogao dobiti njegu i ne dopustiti zlostavljačima da pobijede.

Prema nedavnom ažuriranju na Facebooku, vrijedni pas nazvan je Brighe. Krvni nalazi su joj loši, ali bi moglo biti i gore, a ona ili on u posljednje vrijeme nisu bili željni jesti. Međutim, odlučuju je zadržati u bolnici, dati joj cjevčicu za hranjenje i dalje se boriti da Brighe preživi. Ime Brighe se na irskom prevodi kao “snaga i moć”, a to je ono što ova odlučna pseća borka nosi duboko u duši.

“Dohranjivanje pasa koji su u ovom kritičnom stanju mora se obavljati mukotrpno polako i iznimno je opasno,” podijelio je Pawsitive Rescue na Facebooku. “Dohranjivanje pasa koji su u ovom kritičnom stanju mora se provoditi mukotrpno polako i iznimno je opasno.”

Za više o borbi psa za preživljavanje pritisnite play na videu u nastavku. Želimo ti sve najjednostavnije, dušo!

Share this Article
Leave a comment