SVAŠTARA

Pas je imao 10 godina kada mu je ustanovljen kancer koji je veoma brzo napredovao

Povezanost i ljubav između čoveka i ljubimca je veoma duboka, ali su zato jako tužni dani u kojima se konačno pomirimo sa tim sa su njihovi životi kratki, i da je rastanak blizu. To je iskusio i Montijev vlasnik.

Pas je imao 10 godina kada mu je ustanovljen kancer koji je veoma brzo napredovao. Do tada su njih dvojica vodili uzbudljiv život, i bili su nerazdvojivi u avanturama poput planinarenja i hajkinga.

Pas je to obožavao, a imao je i svoju omiljenu planinu na koju je jedva čekao da ide. Nakon velike tuge i mirenja sa situacijom, njegov vlasnik je doneo odluku da pronađe način da nastave da rade ono što je i njega i psa činilo srećnim.

Vozio ga je u kolicima na izlete, a zatim i na njegovu omiljenu planinu. Tamo su ga dočekali prijatelji koji su takođe želeli da se zahvale Montiju za sve predivne godine tokom kojih im je bio pratnja na izletima.

Smatrali su svi da je to najmanje što su mogli da učine za njega. Monti je živeo još 18 meseci od uspostavljanja dijagnoze, i proveo to vreme u prirodi, pored voljenih ljudi, onako kako je najviše voleo

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close