SVAŠTARA

Ronaldova sestra oglasila se emotivnom porukom: Neka se Bog pobrine za sve…

Nakon što je Cristiano Ronaldo jučer objavio da je preminuo jedan od njegovih blizanaca koje je očekivao sa djevojkom Georginom Rodriguez, na tu tužnu vijest reagirala je i njegova sestra Katia Aveiro.

Katia je objavila kolaž fotografiju na kojoj Ronaldo i Georgina poziraju s njenom djecom.

“Volim vas i moje srce je s vama. Neka se Bog pobrine za sve i ojača tvoj put. Naš anđeo već je u očevom krilu, a naša djevojčica, čvrsta, jaka i puna zdravlja, učit će nas da je samo ljubav bitna”, poručila je emotivna Katia.

I brojne druge poznate osobe kao i Ronaldove kolege, uputile su poruke podrške njemu i Georgini.
“Tvoja bol je i naša bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku, Cristiano”, poručili su iz Manchester Uniteda.
Podsjećamo, Ronaldo i Georgina u zajedničkoj poruci objavili su da je dječak preminuo, a da je djevojčica živa i zdrava.

“S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo doktorima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku”, napisali su na Instagramu.
Inače, Ronaldo (36) je već otac četvero djece, od čega su mu troje rodile dvije surogat majke.
Ronaldo je otac Cristiana Jr-a (11), blizanaca Eve i Matea (4) i trogodišnje Alane Martine, koju par ima zajedno.

Related Articles

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Close