Usvojio 13 izgladnjelih njemačkih doga pronađenih nadomak smrti na farmi (FOTO)

1 Min Read

Tajlandske vlasti obaviještene su o farmi za uzgoj pasa u glavnom dijelu Tajlanda koju je vlasnik napustio. Kad su stigli, otkrili su 13 mršavih njemačkih doga u kavezima. Kućni ljubimci su svakako bili zakinuti i izgledali su poput hodajućih kostura. Nažalost, jedna žena i njezina 2 šteneta umrli su prije nego što je stigla pomoć.

Nebrižna vlasnica napustila je kuću i pse prije nekoliko tjedana, nakon što je izjavila da ih više ne može hraniti. Psi kućni ljubimci reproducirani su za ponudu, ali kada nisu ponudili vlasnik ih je ostavio u kavezima bez hrane.

Sve su kućne ljubimce iz stambenog objekta uklonili volonteri Guard dog Thailand.

Nekoliko pasa bilo je toliko slabo jer nisu jeli da ne mogu podnijeti. Kućni ljubimci vrlo su pažljivo ubačeni u vozilo i odvezeni obližnjem veterinaru.

Nakon što su odjavljeni i postupali s njima, dobili su hranu – po prvi put u nekoliko tjedana. Svaki pas ljubimac borio se s ekstremnom pothranjenošću, no neće biti pošteđen ništa zahvaljujući kralju Tajlanda, Rami X. Čim je čuo za slučaj, ponudio se prigrliti očnjake i pokriti cijene njihove terapije, hrane i bilo čega inače mogu zahtijevati.

Share this Article
Leave a comment