DRAMA! “ZAŠTO DAJEŠ DALILI SVOJE STVARI KOJE SI DOBIO OD PORODICE?” Dejan na meti kritika “Svi je blate!”

2 Min Read

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Naredno pitanje je bilo za Dejana Dragojevića, povodom njegovih stvari koje je dobio od porodice, a koje svakodnevno viđamo na Dalili.

– Zašto daješ stvari od Davida i majke Dalili, pa nju svi blate što ih nosi? – glasilo je pitanje.

– Što bi je iko pljuvao za stvari? Bilo mi je krivo što joj nije stiglo ništa i napravio sam joj paketić sa punim pravom. Sramota me je ovo i da komentarišem. Ako će jedan duks da bude povod za pljuvanje nje, ne znam šta da komentarišem. Cilj je bio da je oraspoložim, ja sam imao tu nameru – rekao je Dejan.

– Ja sam prvi put čula za to na “Zadrugoviziji”, pitala me je gospođa Maja. To je duks koji sam dobila od Dejana za Novu godinu i čarape. Rekla sam mu da ne ide da ja nosim te stvari, glupo mi je da uzimam stvari – dodala je Dalila.

– Tebe je Jovana uveče pitala kako se osećaš u duksu i čarapama od svekrve, njemu sam to rekao, jer su njegove stvari. On je rekao da nije imao pojma i da ga baš briga – ubacio se Đedović.

– Vrlo rado ću da vratim duks i čarape, nije mi to potrebno – nastavila je Dragojevićka.

– Ja sam rekao da ne komentarišu ništa, a sad sam ja u neprijatnoj situaciji zbog duksa i čarapa – dodao je Dejan.

– Nema to veze sa tobom, ovo su druge stvari u pitanju. Živela sam sa njim pet godina, kad niko od tih ljudi nije kupio duks i čarape. Ja neću da dozvolim da se pljuje po meni zbog osobe koja je kupila i naređuje kome će da poklanja – besnela je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

https://youtu.be/ZpmjVEvyt1c

Share this Article
Leave a comment