HITNO PRIMLJENA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU Maja Marinković se samopovređivala i lomila sve oko sebe, Taki očajan!

2 Min Read

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon diskvalifikacije u rijalitiju “Zadruga” završila je u psihijatrijskoj ustanovi.

Naime, Maja je hitno primljena na psihijatriju, a sve vreme uz nju je njen otac Radomir Marinković Taki.

– Taki je sve vreme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo – priča izvor za gorepomenuti list i dodaje:

– Sve vreme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome – tvrdi izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, kako je izvor ispričao, Maja je po napuštanju “Zadruge” razlupala ceo svoj stan.

– Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome – kaže dobro upućen izvor za gorepomenuti list i dodaje:

– Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: “Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo “Pinku” dug?”. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje – zaključuje izvor za gorepomenuti list.

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati “Pinku” 50.000 evra.

Share this Article
Leave a comment