NIKAD VEĆA SVAĐA DALILE I CARA! Pitala bivšeg LJUBAVNIKA zašto ju je OSTAVIO, on je matirao odgovorom!

7 Min Read

Tokom “Igre istine” Dalila Dragojević je postavila pitanje Filipu Caru.

– Imam pitanje za Filipa, pitala sam te sinoć konkretno zašto je on mene ostavio, da li je bio iskren da sam ja zla, pokvarena… On je meni rekao da misli da ja igram igru da li to stvarno misliš? – pitala ga je Dalila.

– Prvi odgovor je da ja imam puno kompleksa, samo jedan imam strah da budem ostavljen, i to na način na koji je bio. I uvek sam u igri ima taj strah i nepoverenje. To je jedan od razloga. Svaki dan se plašim da će me neko pre*ebati – pričao je Car, pa nastavio:

– Danas nisam dobre volje, i gledam vas sve, meni je bolesno da ja zamislim da si ti moja žena, on sedi kao da su mu lađe potonule, ti na boci vina ja sam tebe promatrao tri minuta. Gledao sam poglede i sve, ja bih oboleo, uzeo bih stolicu i slomio bih ti o leđa. Nakon svega što si uradila, ti se ponašaš kao razuzdana kao devojka koja je tek ušla. Moje mišljenje o tebi je da će doći neko treći sa kim ćeš završiti. Mene zanima kakva si ti bila kada si bila luda. Kada si sada super i normalna, kakva si bila kada si bila luda – odgovorio je Car.

– Da li sam ja ovde bila nenormalna, to je jako ružno što pričaš, ja sam pokušala da ga oraspoložim. Meni je loše, volela bih da odem kući ali radim na sebi, trudim se da plešem i igram kada je muzka. Meni je nenormalno da sedim danas. Ti glumiš da ti je teško, nije normalno to – pričala je Dalila.

– Ti indirektno ljubomorišeš za ponašanje – ubacio se Karić.

– Zašto si mi rekao da si me ostavio? Ne možeš da mi pričaš o rezonima, posle 24 sata si doveo drugu devojku – pitala ga je Dalila ponovo.

– Stani da odgovorim, ja sam sa tobom bio i prekunuo kada si se ponašala gore nego danas kada si slobodna. Ja sam doživeo to da raskinem i da si ti posle tri sata u haljini i da si u flertu sa Osmakčićem. Aleks je ove godine kao što je Janjuš gledao Maju. Mogu da zamislim sebe. Zbog tebe bih išao u zatvor. Napravio bih haos kada bi se desila takva stvar ponovo – pričao je Car.

– Znači nisam ostavljena zbog toga što sam zla, nego zato što imaš kompleks više vrednosti – rekla je Dalila.

– I tvoja devojka je ostavila verenika zbog tebe – obratio se Car Kariću.

– Je*em vas u usta, ona nikada nije verena, a ti si prevario Dalilu – drao se Karić.

– Ja se plašim da budem ostavljen, ja tebi nisam bio bitan, neću ti dozvoliti da mi se približiš, takva osoba kao ti mi više neću ući u život – drao se Car.

– Ti meni nećeš širiti m*da ovde – rekla je Dalila.

– Da ste nastavili odnos bio bi gore od tebe i Maje, šta bi bilo da je došla majka tvoja i rekla ti ovo, da li bi je ostavio – pitao je Dejan Cara.

– Za dve godine ovde nisam imao nijednu ozbiljnu vezu. Uvek sam u životu poslušao svoju mamu, i kada sam promozgao i video da je ona u pravu. Dalila hoće da je dominantnija od muškarca. Smatrao sam da kada ga je već prevarila da treba da budem sigurniji u nju, ali sam video da ne mogu. Meni se probudila sumnja da ona nije dobra osoba. Imao sam osećaj kao da si Juda, da imam izdajnika iza sebe, ja dok sam flertovao sa njom ona nije poljubila muža, a dok je bila sa mnom ona flertuje sa Osmakčićem. Meni nije žao što sam te ostavio – drao se Car.

– Jedi go*va, lažeš, to nije tvoje mišljenje, lažovčino, želiš mene da predstaviš najgorom bez izakvog razloga, želiš na mene da predstaviš najgorom, nisi muškarac. Upravu si Nevena, mnogo sam jača od njega. Nisam kriva – drala se Dalila.

– Ja kada analiziram tebe, meni nije žao što sam te ostavio – drao se Car.

– Laže, smrad je znao da Maja ulazi u subotu i tražio je razlog da me ostavi, smrade – vikala je Dalila.

– Sada kad te vidim vidim da nisam pogrešio – zaključio je Car.

– Kad si imao svađu sa Majom rekao si da ti je žao što si me ostavio – pitala je Dalila.

– Da, to je bio jedan trenutak, smatram da si mi greška – odgovorio je Car.

– Ja sam završila svaki odnos sa tobom, nema potrebe da više pričamo. Majmunčino jedna, sve lažeš. Voleti takvog čoveka je najveća kletva – rekla je Dalila.

– Zašto si plakala ispod prekrivača, mene ne možeš naterati – rekao je Car.

– Zato što sanjam odvratne snove. Tebe boli sve što mi pričamo, ja ništa ne krijem. Možda ti napolju pošaljem poruku šta si lagao, znaš da si ti pristupačan kao voda, sa tobom može da bude ko hoće, ja da hoću mogu večeras da budem sa tobom – drala se Dalila.

– Zašto si onda plakala ispod pokrivača, ja ću ti biti najveća kazna ovde – zapretio je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

https://m.youtube.com/watch?v=6X5WY9BzWlc&feature=youtu.be

https://youtu.be/C1CkjTIASyI

Share this Article
Leave a comment