“NIKO MI NIJE LOMIO KRILA…” Karleuša poslala PORUKU svim ženama koje su ŽRTVE NASILJA

2 Min Read

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Jelenu Karleušu, suprug, Duško Tošić, navodno pljunuo i ošamario.

Na lice mesta je došla policija gde je Duško Tošić navodno pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je navodno od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane.

Mnoge poznate ličnosti doživele su nasilje od strane partnera, a jedna od njih je pre par godina bila i Milica Dabović. Novinari su tada razgovarali na tu temu sa Jelenom Karleušom, a ona je jasno iznela svoj stav.

– Jako sam ljuta na sve moje kolege koji ne koriste svoj uticaj i svoju popularnost da utiču na menjanje svesti javnosti – rekla je Jelena, a zatim su je novinari pitali da li je ona nekada bila u ulozi žrtve.

– Mene niko nikad nije udario, pa se sada svi šale kao “možda je trebalo malo da te biju”, ali ne. Meni niko nikada nije lomio krila i nije me batinama učio i vaspitavao. Uvek je to bilo onako kako treba dete da bude školovano, kulturno i lepo vaspitano. Ja sam to prenela na svoju decu. Ja imam dve ćerke koje će sutra biti i supruge i majke.

Jelena je apleovala na sve žene da ne prećutkuju nasilje, već da prijave nadležnim organima ukoliko ih neko maltretira.

– Ja znam mnoge ljude koji znaju da neko nekog bije, a ne reaguju i ćute i govore onu čuvenu rečenicu “gledam svoja posla, to je njihova porodična stvar, neću da se mešam”. Onda dolazimo do toga da žene dolaze plave na posao i nesrećne.

Share this Article
Leave a comment