PAO DOGOVOR SA PRODUKCIJOM – VRAĆA SE U RIJALITI: Potvrdio i otkrio kada dolazi opet u Zadrugu…

2 Min Read

Diskvalifikacija Maje Marinković i dalje je glavna tema u rijaliti svetu. Ona je izbačena sa velelepnog imanja u Šimanovcima, zbog višenedeljnog nanošenja lakših povreda i psihičkog zlostavljanja njenog dečka Filipa Cara.

Ipak, izgleda da se Maja jako brzo vraća u najgledaniji rijaliti program u Srbiji.

Maja je navodno demolirala stan i završila na psihijatriji, kako su pojedini mediji pisali dok se nije oglasila i otkrila da nije u bolnici, te da joj treba mir. Prema pisanju domaćih medija, Maja je danas u opuštenom izdanju viđena u zgradi televizije Pink, a mnogi su pomislili da je došla da napravi nov dogovor s produkcijom, koja će od nje, zbog kršenja ugovora, tražiti 50.000€.

Ipak usledio je novi preokret.

Naime, iako važi za vatrenu i devojku kratkog fitilja, Marinkovićeva ima dosta prijatelja koji je podržavaju i koji su joj u ovom trenutku pružili pomoć.

Jedan od njih je i Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića, koji je na svom Instagram nalogu podelio zanimljivu poruku i sliku.

Na slici se nalazi Maja baš u društvu Stefanovog oca. Oni su vidno raspoloženi, raširili osmeh od uva do uva i očigledno uživaju u prijateljskoj atmosferi.

To je samo podgrejalo priče da se Maja nagodila s Pinkom.

– Maja napokon kod psihologa i doktora rijalitija. Za mesec dana vraćam je kao novu na velika vrata Zadruge 5 – napisao je Osman i tako otkrio da Maju možemo opet očekivati na imanju u Šimanovcima.

SD

Share this Article
Leave a comment