ZORICA MARKOVIĆ ZA ALO! : Maja i Dalila su se svađale kao dve ženturače, Nikolićeva je ovde napravila grešku!

3 Min Read

Prva ovogodišnja Zadrugovizija, koja se emitovala u nedelju uveče, uprkos originalnim nastupima, kostimima i trudu zadrugara da zabave žiri i publiku, ni ovaj put nije prošla bez skandala. Teške reči koje je Maja Nikolić uputila Dalili Dragojević nazvavši je odronom i prostitutkom izazvale su mnogo komentara na društvenim mrežama, a neme nisu ostale ni koleginice pop pevačice koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku.

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković oglasila se za Alo! i prokomentarisala ovu skandaloznu svađu zamerivši Nikolićevoj samo jednu stvar.
– Dalila je osramotila sebe a ne mene, i ja sam od samog početka govorila da je to što je uradila monstruozno i odvratno – počinje Zorica, i dodaje:

– Maja je napravila jednu ozbiljnu i veliku grešku, a to je kada je rekla da to misli cela nacija. S druge strane, Dalila je na Zadrugoviziji mafijala umesto da je rekla: „To je vaše mišljenje“ i ućutala, ona se s njom raspravljala, vikala, nadvikivala se, a to je sistem ponašanja koji je prenela iz prethodnog rijalitija u kojem je bila. Njihova rasprava je delovala kao svađa dve ženturače koje se na selu svađaju preko plota – kaže bivša učesnica Zadruge za Alo!.

Markovićeva naglašava da je i žiri na neki način učesnik rijalitija pa nije iznenađena ponašanjem Nikolićeve.

– Svi članovi žirija su komentarisali i imali primedbu na Dalilu, jer je i žiri na neki način učesnik. Čim sedneš u onu stolicu i sam si deo Zadruge, a ne samo Zadrugovizije. Maja kada krene ne zna da stane i nema problem da kaže ono što misli – objasnila je Markovićeva.

Zorica je takođe zaključila da joj se čini da će na kraju cele ove sage Dalila ispasti žrtva.
– Videćete kako će na kraju, nakon svega ovoga, Dalila još biti i žrtva, a svi smo videli i dobro znamo šta je sve uradila sa svojim i Dejanovim životom – završila je Markovićeva.

Zvali smo i Dalilinog oca Husu Mujića da nam prokomentariše reči koje je Nikolićeva uputila njegovoj ćerki, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Dragojevićka je luda za Carem

Zorica se osvrnula i na svoje gostovanje tokom reprize novogodišnje noći kada je zabavljala zadrugare, pa nam otkrila kako se Dalila ponašala.

– Nisam verovala svemu na televiziji dok nisam otišla tamo. Ja sam videla svojim očima kako Dalila guta i bulji u Cara kao tele u šarena vrata bez obzira na to što Dejan sve to vidi. Nisu to neki kratki pogledi, već ga fiksira po ceo minut, ona je luda za Filipom – zaključila je Zorica.

Izvor: Alo.rs

Share this Article
Leave a comment